Problems getting on site

Q & A about computer hardware and software. Discuss settings, errors, setup, etc.

Problems getting on site

Postby kingsak » 01 Feb 2012 17:17

For the last week or so, it has taken over 20 minutes just to get ANYWHERE
on the Airsource pages. No matter what link I click, but esp. when going to
the ASHA SDO Admin. pages.
I don't have this problem with any other site.
Is there maintenence going on (or maybe needed)?
Am I the only one experienceing this problem? :(
kingsak
 

Re: Problems getting on site

Postby dickbloom » 01 Feb 2012 21:36

Same here. Sometimes the same with MyAAS, sometimes, not too bad.

dickbloom
Student Pilot
 
Posts: 18
Joined: 19 Jun 2011 22:17
Location: [AirSource ID: AS 408]
AirSource Pilot Number: 0

Re: Problems getting on site

Postby JSkorna » 01 Feb 2012 21:52

I think the host is having off and on problems because I have the same issues at times.

User avatar
JSkorna
Control Tower [Moderator]
 
Posts: 777
Joined: 27 Nov 2005 20:33
Location: [AirSource ID: AS 195]
AirSource Pilot Number: 0

Re: Problems getting on site

Postby Leemazz » 03 Feb 2012 19:23

Yep me too normally when im searching through flights to choose lol

User avatar
Leemazz
Control Tower [Moderator]
 
Posts: 1075
Joined: 19 May 2006 22:10
Location: [AirSource ID: AS 406] EGCC uk
AirSource Pilot Number: 0

Re: Problems getting on site

Postby Greg AS#147 » 07 Feb 2012 20:06

I to have noticed a big slow down in the Air Source site in all areas and waiting for it even to boot up. I have noticed this for quite some time now and it is still ongoing.

User avatar
Greg AS#147
Instrument Rated Pilot
 
Posts: 168
Joined: 27 Nov 2005 17:41
Location: [AirSource ID: AS 147] AS Pilot #147 Burlington, Ontario, Canada
AirSource Pilot Number: 147

Re: Problems getting on site

Postby AS 2 Tom Little » 07 Feb 2012 22:34

Hmm - I just checked and it's okay here?

User avatar
AS 2 Tom Little
FAA [Administrator]
 
Posts: 2716
Joined: 23 Nov 2005 20:03
Location: [AirSource ID: AS 2] KMCO Orlando, Florida SKYPE:airsourceva
AirSource Pilot Number: 2

Re: Problems getting on site

Postby iang77 » 07 Feb 2012 22:40

I've noticed it from time to time as well. It can be perfectly fine one minute, but slow as molasses the next.

User avatar
iang77
Instrument Rated Pilot
 
Posts: 146
Joined: 10 Jan 2008 22:37
Location: [AirSource ID: AS 297] Chicago, IL
AirSource Pilot Number: 0

Re: Problems getting on site

Postby kingsak » 19 Feb 2012 21:32

It took me two hours to add a set of flights for an ASHA mision today!
That's after I had the plane booked. It was only 15 flt's. I almost just gave up.
After each entry it just went like I was sloggin' thru quick sand.
No problems with any other sites.
kingsak
 

Re: Problems getting on site

Postby AS380 Mark Richards » 20 Feb 2012 11:30

Tom

There's definitely something askew as this is the first time in 10 days I've been able to get into the forums, they keep timing out.

The site itself is taking forever to load for me.

Mark

User avatar
AS380 Mark Richards
FAA [Administrator]
 
Posts: 1578
Joined: 29 Nov 2005 11:55
Location: [AirSource ID: AS 380] Auckland, New Zealand [NZAA]
AirSource Pilot Number: 380


Return to Hardware / Software Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron